Le-am aflat pe toate cele ce-am dorit sa le aflu, si acum…

Le-am aflat pe toate cele ce-am dorit sa le aflu, si acum… stau pe plajă și mă odihnesc. 0 întrebări, 0 griji, 0 regrete. Viața perfectă! Mai am doar alte dorințe. Ce-aș fi eu, dacă nu ar fi ele?

E un început de toamnă ideal. Eu stau retrasă în una din casele ce se dau în chirie în Antalya, Turcia, la mare. Știu mai multe limbi străine și mi-am găsit și un post de muncă, vând! La un magazin de suvenire. Din 15 septembrie turiști sunt mai puțini. Vin cei care au un buget mai restrâns și nu și-au permis o vacanță în timpul verii. Eu nu știu dacă m-am mutat definitiv aici. Păi cum, nu e o decizie pe viață, dar e una care pentru o perioadă de timp o să mă țină fericită.

near the sea

După ce am aflat tot ceea ce am dorit să aflu, am învățat la școală diferite materii din care mă rog la Dumnezeu să țin minte măcar jumătate din ce știu eu acum, am citit, am scris, acum trăiesc viața la care am visat în timp ce le făceam pe acestea toate. Omul e numai dorințe și chiar de ele se îndeplinesc, este puțin cam greu să îl mulțumești. Dar plaja îmi unge rănile și îmi domolește spiritele. În sfârșit am găsit un loc pașnic în care să mă ascund să scriu. Toată viața mea am așteptat acest moment. Am învățat atâția ani, dar până la urmă ceea ce își dorește sufletul meu este să scrie. Acum, declar: îmi iubesc viața.

iubescviata

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s