Când devii cu adevărat un poet? Cartea E altfel și eu – la analiză

Felicitări, Daniela!, ești o poetă.

Acum 2-3 ani mă vedeam o scriitoare. Poetă sau prozatoare – nu prea conta. Important era că eram în slujba artei scrisului.  Dacă câțiva ani în urmă nu prea aveam dovezi a unor lucruri pentru că nu prea trecusem prin multe, acum pot spune că am mai adunat vreo două picături de înțelepciune din izvorul cunoașterii. Deși am un ocean de încercări prin care urmează să trec, ceea ce mi s-a demonstrat până acum este că visele devin realitate.

Astfel, peste ani, în luna aprile a acestui an am decis că este timpul să-mi încerc norocul sau să dau și eu o șansă potențialului din mine. Aveam o treime din poezii deja scrise. Am mai așteptat puțin, timp în care am continuat să scriu pentru a mai aduna material pentru ceea ce urma să devină o carte. O carte de poezii semnată de mine.

Nu a fost simplu, dar nici nu a fost extrem de complicat (așa cum îmi imaginam eu că va fi înainte). A durat timp până am contactat o editură, până am semnat un contract, editat cartea… Totuși cred că ce  mă așteaptă înainte este mai dificil decât ce am lăsat în urmă. Și acum mă refer la cum va fi primită de public această carte. Am așteptări, deși ar fi mai bine să nu le am. Sper mai mult decât orice că această carte să vă facă să mergeți după visele voastre și să le îndepliniți.

Nu știu când devii cu adevărat un poet. Să debutezi în poezie e una. Să faci minți să pună întrebări și suflete să simtă este cu totul altceva.

Sper că această carte este doar un mic început. Deși, timpul va arăta.

Mulțumesc mult familiei mele pentru că mă sprijină mereu și îmi este alături. Acest lucru înseamnă enorm pentru mine. Fără ei nu aș fi reușit să ating scopurile pe care mi le-am propus. Mulțumesc și profesoarei mele de limbă și literatură română care a fost printre primele persoane care au citit manuscrisul inițial, și care m-a ajutat să obțin o carte fără greșeli gramaticale, cu care să pot să mă laud. Și mulțumesc echipei de la Editura Arc, care m-a ajutat și m-a sprijinit în decursul lucrului cu cartea.

 

Снимок экрана (10)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s