Ce ne face fericiți în viață?

  1. O vorbă bună la un moment oarecare de la un prieten, din partea familiei sau chiar de la un necunoscut. Ea îți schimbă starea de spirit.

De multe ori am observat cum starea mea de spirit se schimbă atunci când sunt alături de cineva, comunicând și discutând. De aceea, consider că suportul pe care ți-l pot oferi persoanele dragi este valoros.

friendship

2. Să faci ceva ce rare ori obișnuiești, cum ar fi să bei o cafea, când de obicei preferi ceaiul sau să iai o gustare dulce.

Viața noastră este mai mult sau mai puțin o rutină. Pentru a fi ferciți trebuie să avem zile în care să ne alintăm și să ne îndeplinim plăcerile sau dorințele. O cafea sau o prăjitură sunt exemple de indulgențe care ni le permitem măcar în weekend.

coffee and dessert

3. O reușită.

Un vis devenit realitate face mai mult bine pentru sufleul nostru decât orice alt lucru. Cu toții știm câtn de greu este să îți atingi scopurile în viață și cât de multă muncă este nevoie pentru realizarea acestui lucru. Astfel, atunci când un vis devine realitate suntem bucuroși și împliniți.

a dream come true

4. Un cântec, un film sau un episod din serialul preferat.

Într-o postare anterioară am povestit de o piesă care îmi e aproape în zilele mai dificile. Astăzi vă propun un serial bun. Mie îmi place pentru că este un serial din care ai ce învăța și este foarte variat în evenimente. Personajele au caractere diferite și personalități complexe, având valori în care te poți regăsi. Este vorba despre serialul Bones.

serial

5. O glumă bună, care te face să râzi.

Cred că imaginea și experiențele din viețile voastre spun totul.

râzând

6. O călătorie spontană undeva departe sau undeva aproape, sau pur și simplu o escapadă undeva unde țe-ai fi dorit să fii.

Este frumos atunci atunci când ești liber și independent. Poți să iai un bilet la avion și să îți faci rezervarea la un hotel undeva într-o țară străină. Câteva zile petrecute înt-un mediu nou te învață multe lucuri, fiind în același timp o vacanță activă și odihnitoare.

travelling

7. O carte care să te impresioneze și să te fascineze.

Personal, consider că lectura este un mijloc prin intermediul căreia un om poarte crește moral și intelectual. Prin experiențele citite ne putem cunoaște pe noi înșine. Putem deveni mai creativi și mai isteți. Astfel, o carte bună este mereu o necesitate la casa omului.

bine1

 

8. Un umăr pe care să te sprijini atunci când îți este rău și atunci când îți este bine.

Familia este cel mai important lucru pe care un om îl are în viața lui. Fără ei, oamenii dragi nouă, zilele ar trece greu, iar nopțile ar fi nedormite. Un umăr pe care să te sprijini îți poate face viața mai frumoasă și plină de iubire.

loved ones

9. O discuție lungă cu cineva drag și important pentru tine.

Discuțiile lungi în care fie că se dezbat lucruri sau se discută lucuri contează mult pentru că alături de oamenii dragi până și tăcerea este prețioasă. Imaginați-vă impactul comunicării.

communicating

Acestea sunt lucrurile care pe mine mă fac fericită. Probabil că ele sunt mai multe la număr, dar fericirea este o stare care de multe ori nu poate fi explicată. Uneori nici măcar nu ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit, ci pur și simplu ești. Momentele care îți taie respirația sunt amintirile la care ne întoarcem peste ani. Elizabeth Lawrence spunea: ,, Fiecare om trebuie să își găsească timp, să se așeze și să vadă căderea frunzelor”. Pune stop grijilor tale zilnice, și măcar în weekend fă ceva ce ai vrut să faci demult, petrece timp cu cei dragi sau petrece timp singur, pentru că doar tu știi de ce ai nevoie și când. Fericirea este mereu cu noi, ceea ce contează este să alegem drumul fericirii.

Numai bine.

Sursa foto: Pinterest

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s