Când sunt prea multe vise şi drumuri, iar tu eşti una singură

Când sunt prea multe vise şi drumuri, iar tu eşti doar una singură, te tot gândeşti şi răzgândeşti asupra lucrurilor. Sunt momente-cheie în viaţa fiecăruia dintre noi. Ele ne orientează şi ne ghidează prin viaţă la fel de bine ca şi părinţii noştri. Uneori, când timpul pare că trece prea încet, iar lucruri mari sunt în aşteptarea noastră, noi ne schimbăm părerile. Nu ştiu cât de des vi se întâmplă vouă acest lucru, dar eu în fiecare săptămână mă întâlnesc cu asemenea schimbări.

Eu trebuie să aleg facultatea, universitatea şi ţara în care îmi voi continua studiile. Este greu, dar când neîncetatele dezbateri care au loc în mintea mea, caut pe youtube o piesă într-o limbă în care ştiu vreo două-trei cuvinte doar şi o ascult. Piesa aceasta îmi dă o stare de bine şi chiar dacă textul ei nu are tangenţă cu problema mea, ea mă linişteşte şi mă asigură că totul va fi bine.

Ţin să cred că magia vieţii constă în faptul că nu totul este în mânile noastre. Sunt lucruri care vin în viaţa noastră pentru a face linişte şi ordine. Aşa este piesa respectivă pentru mine. Poate într-o zi, poate voi avea şi eu şansa de a învăţa această limbă şi a cânta piesa aceasta prin casă. Până atunci, merg înainte cu gândul că totul va fi aş cum trebuie să fie şi ascult piesa mai departe. O las mai jos şi şi pentru voi, în caz că vă intereseasă.

Sper că aceste zbuciumuri interioare se vor termina curând.

Voi ce zbuciumuri interioare aveţi? Spuneţi-mi mai jos în comentarii.

Numai bine.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s