Dacă trebuie să se întâmple, se va întâmpla.

Cât de des ne lăsăm pe mâna soartei? Bineînțeles, vrem să decidem totul. Ne dorim ca lucrurile să fie în puterile noastre. Nu nu place să fim neputincioși. Soarta este un lucru în care nu toată lumea crede. Și deci, nu ne încredem în necunoscut.

Eu, personal, nu o fac. Uneori, de fapt, întotdeauna, viața ta este prea importantă ca să te bazezi pe ceva în ce nu ai încredere. Poate soarta există, poate multe lucruri se întâmplă așa cum vrea ea, și noi nu decidem evenimentele care urmează să se întâmple. Totuși, faptul că țin la viața mea mă face să lupt zi de zi pentru lucrurile pe care mi le doresc. Cine învinge în final? Soarta, norocul sau lupta?

destiny2

Țin să cred că oamenii prin puterea minții lor pot decide multe lucruri. Credința și speranța din sufletul lor pot muta munții din loc. Pe lângă acestea, dacă omul este în stare să și muncească pentru ceea ce își dorește, nimeni nu îi va sta în cale.

Acesta a fost textul pe care l-am scris aproximativ o lună în urmă. De atunci, s-au întâmplat lucruri. De atunci, am început să mă gândesc că poate cu adevărat lucrurile care sunt menite să se întâmăple apar în viața noastră, iar cele care nu sunt, ne ocolesc. Poate totuși nu stă totul în puterile noastre. Vrem să fim supereroi. Ne dorim să fim capabili de a realiza lucruri mărețe, încât uneori negăm faptul că viața poate că are o altă cale pregătită pentru noi. Una mai bună și cea potrivită.

Știu că probabil v-am dus în eroare, dar asta nu a fost ceea ce am încercat să fac. Munciți, dar țineți cont de magia vieții. Uneori trebuie să știi să accepți un ,,nu!”.

Numai bine.

Sursa foto: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s