Un nou an – o nouă șansă

De multe ori cerem o a doua șansa. Greșim și dorim să ne schimbăm. Fiecare nou început este o nouă șansă să dăm tot ce avem mai bun, să evoluăm și să creștem. De multe ori eșuam. Regretăm faptele comise. Suferim. Dar mereu trecem peste.

Un nou început schimbă cursul evenimentelor și ne dă speranță că lucrurile vor fi așa cum ni le dorim. Așa cum sperăm să fie. Sunt multe clipe în care am dori să ne schimbăm, să devenim mai buni. Oare care clipă poate fi mai potrivită pentru acest lucru ca noile începuturi?

Un an școlar este un nou început. Pentru că pentru mine este și ultimul an de liceu, este un început greu, dar sigur. Este un început care pare a fi promițător. Știu că sunt puternică și cunosc motivația din spatele scopurilor mele. Îmi doresc ca acest nou an să nu fie mai greu decât cel precedent. Îmi doresc să ajung acolo unde îmi doresc. Țintesc spre stele, și sper că voi ajunge la ele.

Îmi doresc pentru mine și pentru ceilalți, multă înțelepciune, cumpătare și curaj. Putere pentru a munci și liniște în suflet pentru vremea de odihnă.

Sper ca tot ceea ce va urma să fie plin doar de momente din acelea pe care vreai să îți deschizi sufletul și să le povestești. Să vă ajute Dumnezeu să mergeți drepți și fermi pe drumul vostru. Oriunde nu ați fi, credeți în minuni și munciți ca și cum nu ați cunoște termenul de minune sau noroc, iar lucruri mari vi se vor întâmpla.

Sper ca anul acesta visele să fie realitățile noastre.

Succes și,

Numai bine.

Reclame

Un gând despre „Un nou an – o nouă șansă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s