Când viața ta e în mâinile tale

Când viața ta e în mâinile tale, totul capătă sens. Poate după mult timp, lucrurile încep să se aranjeze, iar tu ridici capul deasupra problemelor tale, privind încrezător spre viitor. Cert este un singur lucru: după ce vei depăși această problemă vei deveni mai încrezător în forțele proprii și vei privi mai încrezător spre viitor.

În viață întâlnim probleme și dificultăți. Multe să întâmplă și multe se pot întâmpla. Poate totul este un test, poate totul este pur și simplu o soartă pe care noi o urmăm cu ochii inchiși, fără a putea decide ceva, și poate noi ne creem cursul vieții pas cu pas, dar poate totul ține de deciziile noastre și doar de noi.

maini2

Există mistere în viață, mistere care nu cer neapărat a fi explciate, ci doar trăite. Pentru a trăi fericiți trebuie să știm a ne ține viața sub control, a ține frânghiile și a ne conduce cu ele prin viață. De multe ori este greu, dar lucrurile frumoase nu sunt pentru cei slabi sau leneși, ci doar pentru învingători.

Este nedrept ca unii să lupte pentru lucruri pe care alții le primesc de-a gata. Dar nu se știe niciodată cînd vei primi tu ceva de-a gata.

A îți ține viața sub control e complicat. De multe ori este o experiență prin care treci cu lacrimi de fericire și de tristețe. Sunt situații în care trebuie să o iai de la început. dar să startezi mai încrezător și mai puternic ca niciodată și ca nimeni.

În concluzie. într-o oarecare măsură suntem mereu în neștire și neputincioși, iar în altă măsură suntem cei care decidem cursul vieții noastre. Eu cred că viața e un mixt din acestea două, dar ceea ce am învățat este că nu trebuie niciodată să renunți la luptă sau să te oprești din a-ți conduce viața.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s