Casa mea de vis este de fapt un acasă

Cât de mult înseamnă pentru un om casa în care locuiește. Pereții și decorațiunile contează mai puțin. Ceea ce contează mai mult este atmosfera. Oamenii crează acest ..acasă” de neînlocuit. Sunt case liniștite, și case care abundă de zgomote de diferite feluri – veselie, zâmbete, râsete. Ambele au magia lor.

Casa mea de vis este un acasă la care să vrei să te întorci seara după ce programul de lucru se încheie. E o casă care nu ar rămâne neremarcată pentru că ar fi fermecătoare. Uneori e undeva aproape de mare și de valurile ei, alteori e într-o suburbie retrasă a unui oraș. Mi-ar plăcea să o amenajez eu, să-i pun eu accentele și să vopsesc eu singură pereții. Mi-e frică puțin de rezultat, dar asta e casa de vis.

casa de vis2

În casa mea de vis nu se coace pâinea în cuptor, ci se cumpără de la magazin. În schimb, se gătește mâncare gustoasă. Gospodarii ei nu încearcă să atingă anumite standarde ale caselor și ale design-ului interior. Ea este așa cum au dorit-o și au proiectat-o imaginar stăpânii ei.

O casă este un acasă reușit atunci când lumea care se adună de sărbători în jurul bradului, a sărbătoritului, sau a cozonacului de Paști, e fericită.

Cum arată casa voastră de vis? Pe ce credeți că veți pune accent când veți avea una?

Numai bine.

Sursă imagini: Pinterest

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s