Despre cine se trezește de dimineață departe ajunge și eșuații ei.

Cerul cade peste tine. Totul merge în direcția nepotrivită. E întuneric. Începi să vezi mai clar ca înainte. Partea negativă a lucrurilor. Îți imaginezi cum ești la capătul unei prăpastii, aproape să cazi sau să sari de acolo.

Întâlnirea ta cu grijile este ca întâlnirea cu un leu, în sălbaticie. Tremuri, transpiri și îți aduci mâinile aproape de față, de spaimă și de grozavă frică. Nu te miști așa cum nu te miști nici din pat, ți s-a spus să stai acolo de un savant care a cercetat comportamentul animalelor. Probabil ai un câine sau o pisică care cere și ea mâncare. Dar stai chitic și speri că leul va pleca. Așa cum vor pleca și ele, necazurile.

Le spun ba griji, ba necazuri și pot să mă refer la ele și ca orori sau lene. Această scenă cu leul nu se aplică dacă te trezești într-o dimineață bolnav de lene. Lenea e tentantă, potrivită în cantități mici și strict ocazionale, așa cum ai pune coriandrul sau scorțișoara în bucate.

Un om de succes vorbea într-un video  despre cât de important este să te trezești dimineața și să îți faci patul. Chiar dacă în decursul zilei vei întâmpina greutăți, iar toate vor fi contrar așteptărilor tale, când te vei întoarce acasă vei găsi un pat făcut, semn că nu ți-ai petrecut ziua în zadar și nu ești nepriceput în toate.

Află că de celaltă parte a ușei casei tale, se află oameni care te iubesc și te așteaptă. Nu întârzia, și da o șansă zilei care abia începe, în fiecare zi.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s